Περιστέρα Μπαζιάνα: Πέντε πράγματα που δεν ξέρεις για την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα

Σε εκλογικό πυρετό κινείται όλη η χώρα και τα βλέμματα μετά τα exit poll και το μεγάλο ρεύμα του Αλέξη Τσίπρα είναι στραμμένα στην σύντροφό του Μπέτυ -κατά κόσμον- Περιστέρα Μπαζιάνα.
Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη για τον άνθρωπό της διαδικασία, προτίμησε να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να κρατήσει χαμηλό προφίλ, ωστόσο, τις επόμενες μέρες θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Και εμείς βρήκαμε πέντε πράγματα που ίσως δεν ήξερες για την σύντροφο του Αλέξη…
1ο Η γνωριμία με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε στα μαθητικά έδρανα και κανείς από τους δυο τους δεν φανταζόταν πως ο εφηβικός τους έρωτας θα κατέληγε μερικά χρόνια αργότερα στη συμβίωση και στη δημιουργία της δικής τους οικογένειας. Η πρώτη τους επαφή έγινε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Και οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 20 χρόνια!
2ο Πριν από μερικά χρόνια δεν δίστασε να αντιπαρατεθεί με φωτογράφο που παρακολουθούσε εκείνη, τα αγόρια της και τον Αλέξη, στη νότια Κρήτη, να κάνουν μπάνιο.

3ο Το πρώτο τους παιδί ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2010 και πήρε το όνομα Παύλος, το όνομα δηλαδή που είχε και ο πατέρας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ το 2012, γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί τους και πήρε το όνομα Ορφέας και Ερνέστο.
4ο Το αγαπημένο της νησί είναι η Αίγινα, όπου πηγαίνει συχνά με την οικογένειά της.
5ο Το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια ζει κάτω από την ίδια στέγη.

Read More

And More