Περούκα και τηλεκάρτα στο σπίτι της 35χρονης που καταθέτει ως βασική ύποπτη για το βιτριόλι

Λύθηκε το μυστήριο πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα; Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11.06.2020) έγινε γνωστό ότι μια γυναίκα έχει προσαχθεί και δίνει κατάθεση για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην νεαρή γυναίκα στην Καλλιθέα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί θεωρούν τη γυναίκα που δίνει κατάθεση στην υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αττικής ως τη βασική ύποπτη. Πρόκειται για 35χρονη γυναίκα, η οποία μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της στου Ζωγράφου (αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι μένει στο Παγκράτι) έχουν βρεθεί μια τηλεκάρτα και μια περούκα.

Η 35χρονη που έχει προσαχθεί και καταθέτει για την υπόθεση είναι πρόσωπο, σύμφωνα πάντα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, που έχει εργασιακή σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι. Εργάζεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε δικηγορική εταιρία η οποία συνεργάζεται και παίρνει υποθέσεις της ασφαλιστικής εταιρίας όπου δουλεύει η 34χρονη Ιωάννα.

Πως έφτασαν οι αστυνομικοί στην 35χρονη

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που την “έπιασαν” σε καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και μέσα από τις αναλύσεις που έγιναν στην τηλεκάρτα και τα σημεία όπου τη χρησιμοποίησε.

Η 35χρονη γυναίκα ήταν μέσα στον πρώτο κύκλο των 20 υπόπτων για την επίθεση με το βιτριόλι, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα. Ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στο να γίνει “πρόσωπο ενδιαφέροντος” στην υπόθεση ήταν πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην άτυχη Ιωάννα αλλά και δυο ώρες μετά είχε κλειστό το κινητό της

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More