Πέταξαν από αεροπλάνο διάσημο τραγουδιστή, επειδή του “έπεφταν” τα παντελόνια

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, μέσα από το προσωπικό του twitter. Ήταν μόλις την Παρασκευή που Billie Joe Armstrong, τραγουσδιστής των Green Day αεροδρόμιο της Οκλαχόμα για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στην πόλη Μπέρμπανκ. Πριν όμως καλά καλά καθήσει στη θέση του, η αεροσυνοδός του ζήτησε να σηκώσει τα saggy παντελόνια του, γιατί όπως του είπε είναι πολύ χαμηλά. Λίγα λεπτά αργότερα, ο διάσημος τραγουδιστής και ο φίλος του βρέθηκαν εκτός από το αεροπλάνο.

Να τι λέει ο ίδιο μέσα από το twitter: “Μόλις με πέταξαν έξω από την πτήση, γιατί το παντελόνι μου ήταν πολύ χαμηλά. Τι στο καλό; Δεν αστειεύομαι!”

Το ρεπορτάζ συμπληρώνει μια δημοσιογράφος του ABC που έτυχε να βρίσκεται στην ίδια πτήση. Η Cindy Q δήλωσε πως η αεροσυνοδός ζήτησε από τον Armstrong να σηκώσει τα παντελόνια του και τότε εκείνος της απάντησε: “Δεν έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να ασχολείστε με αυτό;”. Η αεροσυνοδός, σύμφωνα πάντα με την ρεπόρτερ του ABC εξακολούθησε να κάνει την ίδια παράκληση, απειλώντας τον πως θα τον κατεβάσει από το αεροπλάνο. Τότε ο front man των Green Day της απάντησε “Εγώ το μόνο που θέλω είναι να κάτσω στη θέση μου!”. Τη συνέχεια τη γνωρίζεις.

Πάντως η αεροπορική εταιρεία, μόλις αντιλήφθηκε την δημοσιοποίηση του θέματος, αλλά και το post στο twitter έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τον τραγουδιστή. Μέσα από το twitter γράφει: “Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία σας απόψε. Κάποιος από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να του πείτε περισσότερες λεπτομέρειες”

Φαίνεται Billy πως ήταν γραφτό σου να … περπατήσεις μόνος την λεωφόρο των κατεστραμένων ονείρων μέχρι το Μπέρμπανγκ. Προφητικό το τραγουδάκι σου!

Read More

And More