Πέθανε 15χρονη έγκυος μαθήτρια

Πέθανε 15χρονη έγκυος μαθήτρια | tlife.gr
Η μοίρα της έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Ο λόγος για την Leah La Roche μια 15χρονη μαθήτρια γυμνασίου στην Βρετανία που περίμενε να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Η Leah μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο όταν λιποθύμησε. Όμως παραμένει άγνωστο αν τελικά πέθανε στο σπίτι ή στο νοσοκομείο. Όπως είπαν οι γιατροί πέθανε από ανακοπή καρδιάς.
Σύμφωνα με τους φίλους της η 15χρονη μαθήτρια βρισκόταν στον 7 μήνα της εγκυμοσύνης, και ήθελε να ονομάσει το κοριτσάκι της Τία.
Η Leah είχε αρραβωνιαστεί μάλιστα τον 16χρονο φίλο της Τομ που ήταν και ο πατέρας του παιδιού.

Η ίδια ήταν μαθήτρια σε ένα από τα καλύτερα σχολεία Θηλέων της Βρετανίας. Έμενε σε ένα μικρό σπίτι πίσω από το πατρικό της και οι γονείς της φαίνεται πως δεν είχαν πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της.
Τόσο οι γονείς όσο και οι συμμαθήτριες της είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Θεός, όπως λένε, πήρε δύο αγγελούδια και ειδικά το ένα που ακόμη δεν είχε έρθει σε αυτή την ζωή.
Σήμερα το απόγευμα αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει την ακριβή ώρα θανάτου αλλά και τα ακριβή αίτια.

READ more