Πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης, η κουνιάδα του Eminem

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Eminem μετά την είδηση του θανάτου της κουνιάδας του Dawn Scott. Η 40χρονη που ήταν εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες και το τελευταίο διάστημα ζούσε στους δρόμους αβοήθητη, βρέθηκε νεκρή σε πάρκο από υπερβολική δόση ηρωίνης. Η Dawn ήταν άστεγη και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως o γνωστός σταρ αν και ήταν αρχικά φίλος της, της γύρισε την πλάτη.
Η Dawn ήταν η δίδυμη αδελφή της πρώην γυναίκας του Eminem, Kim Mathers. Ωστόσο, ο εθισμός της σε διάφορες ναρκωτικές ουσίες την είχε απομακρύνει από την οικογένειά της. Μάλιστα, γνωρίζοντας την κατάστασή της ο Eminem και η Kim είχαν υιοθετήσει την κόρη της Alaina και την μεγάλωναν σαν δικό τους παιδί, μαζί με τη βιολογική τους κόρη Hailie.

H Dawn Scott με την αδελφή της Kim


H 40χρονη Dawn και η κόρη της Alaina που μεγαλώνουν ο Eminem με την πρώην σύζυγό του Kim

Η Dawn ήταν άστεγη από το 2014, κοιμόταν σε παγκάκια και ζούσε στους δρόμους και ο φίλος της – τον οποίο έβλεπε συχνά πυκνά – αποκάλυψε πως ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά και παρόλο που εκείνος προσπαθούσε να την βοηθήσει δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε πως είχε επικοινωνήσει πολλές φορές με την αδελφή της άτυχης γυναίκας, αλλά δεν είχε βρει ανταπόκριση.

H Kim Mathers και ο Eminem

Read More

And More