Site icon TLIFE

Πέθανε διάσημο μοντέλο στα 30 της χρόνια από καρκίνο – Οι γιατροί της είπαν να αδυνατίσει αλλά τελικά ήταν άρρωστη

Σε ηλικία μόλις 30 ετών “έφυγε” για πάντα, το πανέμορφο μοντέλο και ακτιβίστρια θετικής στάσης Elly Mayday, ύστερα από μία μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο των ωοθηκών. Η ξανθιά καλλονή με τις χυμώδεις καμπύλες άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 1η Μαρτίου και μόλις πριν μερικές ώρες, η οικογένειά της έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

«Η Ashley (όπως ήταν το πραγματικό της όνομα) ήταν μια κοπέλα που είχε ένα πάθος για την ζωή το οποίο ήταν αναμφισβήτητο. Ονειρευόταν να επηρεάσει την ζωή των ανθρώπων. Αυτό το πέτυχε μέσω της δημιουργίας της Elly Mayday που της επέτρεψε να συνδεθεί με όλους εσάς. Η συνεχής υποστήριξη και η αγάπη από όλους τους ακόλουθούς της, κατείχαν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της», έγραψε η οικογένειά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, σε ηλικία 25 ετών, το γνωστό μοντέλο άρχισε να νιώθει άρρωστο, ενώ ο συνεχής και σοβαρός πόνος στην πλάτη την οδήγησε 4 φορές στο νοσοκομείο. Πάντα όμως, οι γιατροί την έστελναν σπίτι με παυσίπονα και της έλεγαν πως έπρεπε να χάσει βάρος. Ζητώντας μια πιο προσεκτική εξέταση και μια αξονική, τελικά αποκαλύφθηκε πως είχε μια κύστη ωοθηκών που αποδείχθηκε όμως ότι ήταν καρκίνος των ωοθηκών στάδιο 3, κάτι που συνήθως εμφανίζεται στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Την Παρασκευή πέθανε σε ηλικία 30 ετών.

© 2024 tlife.gr