Site icon TLIFE

Πέθανε διάσημος τραγουδιστής και μουσικός στα 41 του χρόνια

Θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή προκάλεσε ο θάνατος του Richard Swift, σε μόλις ηλικία 41 ετών. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης στην Tacoma της Ουάσινγκτον, όπως επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της οικογένειάς του. Ο Richard Swift υπήρξε μέλος των Shins από το 2011 μέχρι το 2016, περιόδευσε ως μπασίστας των Black Keys το 2014 και ήταν ο ντράμερ των Arc.

Από την άλλη, ως παραγωγός συνεργάστηκε με τους Foxygen, Guster, the Mynabirds, Sharon Van Etten, Damien Jurado, Pure Bathing Culture και πολλούς άλλους. Ο καλός του φίλος και συνέταιρος, Dan Auerbach από τους The Black Keys δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον ταλαντούχο μουσικό: “Σήμερα, ο κόσμος έχασε ένα από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς που γνώριζα. Τώρα είναι μαζί με την μητέρα του και την αδερφή του. Θα μου λείψεις, αδερφέ μου”.

Η Chrissie Hynde, του συγκροτήματος The Pretenders, είχε ξεκινήσει καμπάνια, με σκοπό να μαζέψουν λεφτά για τη νοσηλεία του, όταν διαγνώστηκε η ασθένειά του, για την οποία δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι σήμερα. “Ήταν ο πιο αστείος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ, ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς που έχω συνεργαστεί και νιώθω μεγάλη τιμή που τον γνώρισα, RIP Richard» έγραψε στη σελίδα της.

© 2024 tlife.gr