Πέθανε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες - Ραγίζει καρδιές το αντίο της γυναίκας του

Πέθανε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες – Ραγίζει καρδιές το αντίο της γυναίκας του | tlife.gr

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, η είδηση πως ο Νίκος Λαβράνος πέθανε σε ηλικία 86 ετών. Ένας σημαντικός μουσικός, συνθέτης και μαέστρος με τεράστια καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό του οποίου η μουσική και τα τραγούδια αγαπήθηκαν πολύ, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 20 Ιουλίου. Ένα από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια του ήταν το «Για Πάντα Μαζί», του οποίου υπογράφει τη μουσική και το οποίο ερμήνευσε ο Γιάννης Πάριος με μεγάλη επιτυχία.

Με την σύζυγό του Μίλλη Καραλή είχαν μια κοινή πορεία στη μουσική. Η σύζυγός του, συντετριμμένη από τον θάνατο του αγαπημένου της, τον αποχαιρέτησε με το εξής μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ραγίζοντας καρδιές: «Νίκο μου…. Ακριβέ μου…. Αγαπημένε μου σύντροφε στη ζωή και στο υπέροχο ταξίδι μας στη μουσική!…. Πως να πω το αντίο?…. Ο κόσμος άδειασε….. Πόνος και θλίψη απύθμενη…. Τώρα σιωπή….. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου!»

Τραγούδια του σημαντικού Έλληνα συνθέτη έχουν ερμηνεύσει μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι: Τόλης Βοσκόπουλος (Αν οι φίλοι σ’αγαπάνε), Θέμης Αδαμαντίδης (Αυτή την ώρα), Βίκυ Μοσχολιού (Γειτονάκι γειτονάκι μου), Γιάννης Πουλόπουλος (Δε ζουν οι αγάπες με λόγια), Άγγελος Διονυσίου (Δεν μπορείς), Γιώργος Νταλάρας (Μακριά απ΄ τα ψέματα), Λίτσα Διαμάντη ( Τι άλλο θες τώρα;) και πολλοί άλλοι.

READ more