Πέθανε η αστρολόγος Βιργινία Λεούση

Πέθανε η αστρολόγος Βιργινία Λεούση | tlife.gr

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο, έφυγε από τη ζωή η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε στο TLIFE ο γιος της Αποστόλης, ο οποίος ήταν πολύ ταραγμένος και δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω για τον χαμό της μητέρας του

Η γνωστή αστρολόγος το πάλεψε για ένα μήνα αλλά δεν τα κατάφερε δυστυχώς.Η Βιργινία νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά την ανακοπή που υπέστη στις αρχές του Φεβουραρίου. Στο πλευρό της, αυτές τις δύσκολες ώρες ήταν ο σύζυγός της Μιχάλης Σεράτος, τα παιδιά της Αποστόλης και Άντα και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Διάβασε το βιογραφικό της όπως το έχει γράψει η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της

Βιργινία Λεούση… άτομο γεμάτο θετική ενέργεια και κύρος. Σέβεται, αγαπά και εκτιμά τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται. Αυτό αποδεικνύεται και από την 30χρονη πορεία της στο χώρο της Αστρολογίας και Μαντείας. Αμέτρητες φορές μας έχει δώσει σωστές και ακριβείς προβλέψεις όχι μόνο σε σοβαρά θέματα όπως πολιτικά, οικονομικά, αλλά και σε απλά καθημερινά όπως καλλιτεχνικά, θεατρικά. Θεωρεί ότι οι προβλέψεις είναι ο δρόμος που οδηγεί τον ακροατή και γι’ αυτό πάντα συμβουλεύει τα άτομα που την επισκέπτονται να βάζουν σε προτεραιότητα τη λογική και τις έντιμες μεθόδους πριν πάρουν αποφάσεις ζωής. Σπούδασε στην Αμερική- New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της. Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τον καλό χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί επαφή και φιλία με ανθρώπους του εξωτερικού, επώνυμους Star, επιχειρηματίες. Στην προσωπική της συλλογή υπάρχει το βιβλίο του Sylvester Stallone με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του προς εκείνη και όχι μόνο καθώς η Βιργινία Λεούση έχει δεχθεί και τέσσερις από τις μεγαλύτερες τιμές των Ηνωμένων Πολιτειών. Βραβευμένη από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της «Πρέσβειρας καλής θελήσεως», από τον κυβερνήτη της πολιτείας Georgia, North Carolina και South Carolina.

READ more