Πέθανε η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

Θλίψη προκαλεί στον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση ότι η Ναυσικά Γκράτσιου έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 60 ετών. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η αδελφή της δημοσιογράφου.

«Η Ναυσικά μας, η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων. Το νησί της Ναυσικάς, η εκπομπή που χρόνια δέσποζε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σώπασε. Η σιγή εκκωφαντική. Ο πόνος αβάσταχτος. Αύριο στις 11.00 π.μ. θα της πούμε το τελευταίο “αντίο” στη Μητρόπολη. Κατόπιν, η ταφή θα γίνει στα πατρογονικά εδάφη στον Ελαφότοπο Ζαγορίου. Ναυσικώ σ’ αγαπούμε απέραντα και για πάντα» γράφει τρυφερά η αδελφή της αείμνηστης δημοσιογράφου, Κατερίνα Γκράτσιου.

Η Ναυσικά Γκράτσιου εργάστηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας σε εφημερίδες, περιοδικά τηλεόραση και ήταν γνωστή από την ενημερωτική, καθημερινή της εκπομπή λόγου. Αποτελούσε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης ενώ έκανε την εκπομπή «Το νησί της Ναυσικάς» από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM 100 με έμφαση στη δημιουργική καθημερινότητα, στη χαρά, στη ζωή και τους πρωταγωνιστές της.

 

Read More

And More