Πέθανε η δημοσιογράφος Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί στον δημοσιογραφικό χώρο και όχι μόνο η είδηση πως η καταξιωμένη δημοσιογράφος Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η τηλεκριτικός άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τετάρτης, ύστερα από ανακοπή που υπέστη. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό το site του Ελεύθερου Τύπου, όπου η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου αρθρογραφούσε στη στήλη TVVIBES και σχολίαζε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την τηλεοπτική επικαιρότητα.

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της στα μέσα της δεκαετίας του ’60 και εργάστηκε σε μεγάλες εφημερίδες αρθρογραφώντας αλλά και κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και μάλιστα υπήρξε η πρώτη γυναίκα που είπε δελτίο στην Κρατική τηλεόραση.

Το TLIFE επικοινώνησε με την καρδιακή της φίλη και δημοσιογράφο Νατάσα Ράγιου, η οποία ήταν αρκετά αναστατωμένη για τον θάνατο της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου. Η ίδια βρισκόταν στο νοσοκομείο για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες…

Στα χρόνια που ακολούθησαν ασχολήθηκε με την τηλεκριτική και ασχολούταν στις στήλες της με τα νέα προγράμματα της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Read More

And More