Πέθανε η ηθοποιός Βίκυ Ψαλτίδου

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βίκυ Ψαλτίδου σε ηλικία 66 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός ήταν η σύζυγος του Δημάρχου Ζαγοράς Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσαύτης, ο οποίος και έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση με την εξής ανακοίνωση:

“Σε κλίμα οδύνης, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα τον άνθρωπό μας, την Βίκυ μας. Σύζυγο και μητέρα, με ατέλειωτο δόσιμο σε όλους, στην οικογένεια, στην κοινωνία, στο θέατρο, στα παιδιά.

Η απουσία της είναι μια απώλεια επώδυνη για όσους την γνώρισαν. Το αποτύπωμά της θα μείνει ανεξίτηλο για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας. Αποχαιρετούμε σήμερα έναν σπάνιο, έναν ακριβό άνθρωπο, έναν φάρο ρεαλισμού και ηθικού προσδιορισμού.

Παρακαλούμε όσοι προσευχηθούν μαζί μας σήμερα στις 5.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς, αντί στεφάνων να ενισχύσουν τη “Φλόγα” στους παρακάτω λογαριασμούς: 1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με Αρ. Λογ.: 5015020641423, Δικαιούχος Φλόγα”

Η ηθοποιός πέθανε χθες τα ξημερώματα ενώ το απόγευμα έγινε η κηδεία της. Είχε παίξει στο θέατρο αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές το 1990 και το 2000

Read More

And More