Site icon TLIFE

Πέθανε η μητέρα της ηθοποιού Ευδ. Ρουμελιώτη, Βασιλική. Ο γιος της Γιώργος στο TLIFE

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη στην οικογένεια της ηθοποιού, Ευδοκίας Ρουμελιώτη που περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, λίγους μήνες μετά τον γάμο της. Η 59χρονη μητέρα της Βασιλική Σιάνη, έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι.

/

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος, το ατύχημα συνέβη στις 2 Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε στο Ασκληπίειο Βούλας.

Ο αδερφός της Ευδοκίας, Γιώργος Ρουμελιώτης έγραψε στο Facebook ένα μήνυμα οργής αλλά και συγκίνησης. Ο ίδιος μίλησε στο TLIFE για το τραγικό περιστατικό. Διάβασε το μήνυμά του στο Facebook και όσα είπε στο TLIFE

Το TLIFE επικοινώνησε με τον γιο της άτυχης Βασιλικής Σιάνη, Γιώργο ο οποίος επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση: “Δυστυχώς η μητέρα μας απεβίωσε σήμερα και βρισκόμαστε στο τέλος των άσχημων διαδικαστικών θεμάτων.”

Όταν ρωτήθηκε αν η οργή του στο Facebook έχει να κάνει με τους γιατρούς, απάντησε καταφατικά και πως κάποια άλλη στιγμή αργότερα θα μιλήσει γι’αυτό.

Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε, στο πλευρό της νύφης Ευδοκίας Ρουμελιώτη και στο γάμο της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη που έγινε στις αρχές Ιουλίου.



© 2024 tlife.gr