Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον σε ηλικία 73 ετών

Η ηθοποιός και μουσικός Ολίβια Νιούτον Τζον έφυγε από τη ζωή σε  ηλικία 73 ετών, στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια το πρωί, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση για τον θάνατό της.

Οι θαυμαστές της από ολόκληρο τον κόσμο, με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας μέσα από το προφίλ της στο facebook, ότι η Ολίβια Νιούτον Τζον, έφυγε από τη ζωή.

Ολίβια Νιούτον Τζον – Η ανάρτηση για τον θάνατο της ηθοποιού

«Η Dame Olivia Newton-John (73 ετών) απεβίωσε ειρηνικά στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου.

Η Ολίβια υπήρξε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για πάνω από 30 χρόνια μοιράζοντας το ταξίδι της με τον καρκίνο του μαστού. Η θεραπευτική έμπνευση και η πρωτοποριακή εμπειρία της με τα φυτικά φάρμακα συνεχίζεται με το Ταμείο Olivia Newton-John Foundation, αφιερωμένο στην έρευνα φυτικής ιατρικής και καρκίνου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση για τον θάνατό της.

Ο ρόλος – σταθμός στην καριέρα της, ήταν η συμμετοχή της στο μιούζικαλ Grease (1978) δίπλα στον Τζον Τραβόλτα. Οι δυο τους μάλιστα είχαν συναντηθεί ξανά το 2019 σε ένα ιστορικό reunion με τους πρωταγωνιστές του Grease.

Read More

And More