Πέθανε νικημένος από τον καρκίνο ο τεχνικός του Οpen Δημήτρης Ραλάκης

Ο τεχνικός του Open Δημήτρης Ραλάκης, είχε ενημερώσει όλους τους φίλους του στο προφίλ του στο facebook πριν λίγο καιρό ότι δυστυχώς τον επισκέφθηκε ο καρκίνος. Ο Δημήτρης πάλεψε γενναία έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Δήμητρα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Δημήτρης έκανε ένα μεγάλο χειρουργείο αλλά τελικά δεν άντεξε βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγό του αλλά και τους αγαπημένους φίλους και συνάδελφους που του λένε στο προφίλ του το τελευταίο αντίο…

 

“Υπέροχος άνθρωπος, εξαιρετικός συνεργάτης.. Ήταν τιμή μου που σε γνώρισα και έμαθα δίπλα σου.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Δημήτρη.. Ήσουν μαχητής μέχρι τέλους.. Ειμαι σίγουρη πως σε όλους μας θα λείψει αυτό το πηγαίο χαμόγελο και το πάθος για ζωή που μας χαριζες καθημερινά..Θερμά συλλυπητήρια στην όμορφη οικογένεια σου που με τόση υπερηφάνεια ανέφερες πάντοτε”..

Αχ ρε Μητσάκο. Πάντα χαμογελαστός. Μάς έδινες παντα λύσεις. Χωρίς μισή μουρμούρα. Λες και είχες ολα τα βιντεο στην καβάτζα. Για πότε τα έβρισκες, για πότε τα φόρτωνες, για πότε μάς γλίτωνες απο λάθη, μέχρι και… μοντάζ στον “αέρα” έκανες ρε γίγαντα…

“Σε είχα βαφτίσει ‘νονο’ μου! δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγες εσυ η χαρά της ζωής! Θα μας λείψεις ….. το κενό μεγάλο όσο και η χρυσή καρδιά σου” ! έγραψαν φίλοι και συνάδελφοι στο προφίλ του.

Ο ίδιος είχε γράψει στο προφίλ του πριν λίγο καιρό…

“ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΈΡΑΣΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΊΣΕ Η ΓΝΩΡΙΜΊΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΊΝΟ. ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΛΆ Η ΑΝΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΘΈΛΕΙ ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΠΌΝΟ”.

Tα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Ραλάκη έδωσε και ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το J2US

 

Καλό του ταξίδι…

 

 

 

Read More

And More