Πέθανε ο Larry King σε ηλικία 87 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Larry King. Ο θρυλικός παρουσιαστής των πιο διάσημων talk show, πέθανε στα 87 του χρόνια και την είδηση έκανε γνωστή η εταιρεία του, Ora Media. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο διάσημος παρουσιαστής πέθανε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο Cedars Sinai Medical Center  του Λος Άντζελες όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά sites, ο θρυλικός παρουσιαστής νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν καλή τα τελευταία χρόνια.Ο Larry King υπέφερε από διαβήτη Τύπου 2, καρκίνο του πνεύμονα, ενώ τον Απρίλιο του 2019 είχε πάθει  καρδιακή προσβολή.

 

Παντρεύτηκε 8 φορές, 7 διαφορετικές γυναίκες και στα 85 του  χώρισε ξανά παίρνοντας το 7ο διαζύγιό του μετά από 22 χρόνια γάμου με την 7η σύζυγό του Shawn King. Λίγους μήνες πριν πεθάνει ο διάσημος δημοσιογράφος είχε ζήσει το δικό του προσωπικό δράμα. Το καλοκαίρι πέθαναν σε διάστημα 3 εβδομάδων 2 από τα 5 παιδιά που απέκτησε

Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία για πάνω από 63 χρόνια και για 25 χρόνια είχε στο CNN την εκπομπή “Larry King Live”! O θρύλος των media έκανε πάνω από 30 χιλιάδες συνεντεύξεις και έχει κάνει εκπομπές εκτός από την τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larry King (@larrykingnow)

Read More

And More