Πέθανε ο Άκης Δαούτης – Το σπαρακτικό «αντίο» του Γιάννη Ζουγανέλη

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε από τη ζωή ο Άκης Δαούτης. Ο γνωστός συνθέτης και μουσικός, με πλήθος εγχώριων αλλά και διεθνών συνεργασιών, πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του.

Ο Άκης Δαούτης διακρίθηκε στην Ελλάδα για τις μουσικές του συνθέσεις και ενορχηστρώσεις στον κινηματογράφο, με γνωστότερες εκείνες για τις ταινίες του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, «Δεκαπενταύγουστος» (ερμηνεία: Γλυκερία) και «Από την άκρη της πόλης».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν στενός φίλος του συνθέτη και θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

«Άκη Δαούτη φίλε μου, Σε αποχαιρετώ με τις πιο τρυφερές θύμησες. Με την αγάπη μου που πονά. Με τις συζητήσεις που έμειναν στον αέρα. Η μουσική σε ψάχνει. Οι μουσικοί έμειναν άναυδοι. Δε θα ξεχάσω εκείνο τον Αύγουστο. Όταν είμαστε Μύκονο και στη γιορτή σου με κάλεσες στη παραλία του Πάνορμου και παίζατε Κιθάρα με τον Κιθ Ρίτσαρτ, Και όταν με σύστησες του είπες ότι είμαι Μουσικός, Με ρώτησε τι Μουσικός…

Και του είπα είμαι ο Τζίμη Χένρικ του μπαγλαμά. Σ αγαπώ καλό ταξίδι…Δε θα ξανά ανταμώσουμε δε θα έρθω έχω δουλειές» έγραψε στην ανάρτησή του Γιάννης Ζουγανέλης.

Read More

And More