Πέθανε ο Ανδρέας Μαρνέζος

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Μ. Πέμπτης ο Ανδρέας Μαρνέζος, ένας από τους πιο γνωστούς Tatto-ατζήδες της Αθήνας. Το άψυχο σώμα του βρήκε χθες το πρωί στο σπίτι τους, στην περιοχή του Πενταγώνου, η σύζυγός του.

Ο Ανδρέας Μαρνέζος ήταν γνωστός και ως (Λεκτικός Επεξεργαστής) και ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που έφερε τη μόδα του piercing και των τατουάζ στη χώρα μας. Ήταν ο δημιουργός και η “ψυχή” του barcodetattoo που αποτέλεσε επανάσταση για τα ελληνικά δεδομένα και άλλαξε την έννοια από τα tattooατζίδικα της γειτονίας (που υπήρχαν έως τότε) στο πρώτο οργανωμένο tattoo & piercing studio με crew artists και ολοκληρωμένη παλέτα υπηρεσιών (tattoo, piercing, tattoo για γυναίκες, αφαίρεση και διόρθωση tattoo κ.λ.π.) .

Αυτό βέβαια ήταν επόμενο διότι η πολυπολιτισμική του παιδία και η μακροχρόνια διαμονή του στο εξωτερικό και σε μητροπόλεις του tattoo (U.S.A , U.K. , Holland, Belgium) τον ενέπνευσαν και πέρασε την γενικότερη φιλοσοφία των σύγχρονων inkers στην ελληνική πραγματικότητα. Στην πορεία του χρόνου το barcodetattoo έγινε διάσημο και πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι celebrities εμπιστεύθηκαν το τατουάζ τους στα χέρια του Ανδρέα.

Ο γνωστός Tatto-ατζής ήταν πατέρας δύο παιδιών. Ο ίδιος μάλιστα, είχε τρέλα με τα τατουάζ και όταν είχε γεννηθεί η κορούλα του της είχε κάνει ένα tattoo σε σχήμα αστεριού στο πόδι της. Ακόμη, είχε ασχοληθεί αρκετά με τη ραπ μουσική και είχε γίνει γνωστός με το όνομα Λεκτικός Επεξεργαστής, ενώ είχε πάρει πολλές διακρίσεις και για τους αγώνες ελεύθερης πάλης, στους οποίους είχε λάβει μέρος.

Read More

And More