Πέθανε ο γιος της Καίτης Γκρέυ, πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη

Δύσκολες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες ώρες για την Καίτη Γκρέυ, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE από τη ζωή έφυγε ο γιος της Βασίλης και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η κηδεία του πατέρα της τραγουδίστριας αλλά και γιου της Καίτης Γκρέυ πρόκειται να γίνει αύριο ενώ μέχρι στιγμής τα αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η Αγγελική Ηλιάδη που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη «Φάρμα» στο παρελθόν είχε μιλήσει για την κρίση που είχε περάσει η σχέση με τους γονείς της λόγω των προσωπικών της επιλογών και για οκτώ ολόκληρα χρόνια δεν μιλούσαν.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου» είχε πει η ίδια αφότου οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Η επανασύνδεση συνέβη εντελώς ξαφνικά στη ζωή τους και πολύ φυσικά. Ήταν αρκετό ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση».

«Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους» είχε αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξή της στο People για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επανασύνδεση μαζί τους.

Read More

And More