Πέθανε ο ηθοποιός Lance Reddick από τη σειρά «The Wire»

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε από τη ζωή ο Lance Reddick, όπως ανέφερε το TMZ, γνωστός από τις σειρές «The Wire» και «John Wick»

Όπως αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα, ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, το πρωί της Παρασκευής, χωρίς να έχουν ξεκαθαριστεί μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του. Ωστόσο, τα στοιχεία μέχρι τώρα «δείχνουν» θάνατο από φυσικά αίτια.

Το τελευταίο διάστημα ο Lance Reddick έκανε τουρ με αφορμή την 4η ταινία «John Wick» και είχε μάλιστα προγραμματισμένη εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα στο σόου της Kelly Clarkson.

Ο 60χρονος είχε δημοσιεύσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Τετάρτης, στο οποίο φαινόταν να είναι στο σπίτι με τα σκυλιά του αντί να παρευρεθεί στην πρεμιέρα του «Wick 4» στη Νέα Υόρκη… Αν και ποτέ δεν ανέφερε γιατί δεν πήγαινε στην πρεμιέρα.

Πριν από τη δουλειά του στο «Wick», ο ηθοποιός ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του φανταστικού αξιωματικού της Αστυνομίας της Βαλτιμόρης, Σέντρικ Ντάνιελς, στην επιτυχημένη σειρά του HBO «The Wire» … με τον χαρακτήρα του να εμφανίζεται και στις πέντε σεζόν.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαλτιμόρη και είχε πτυχίο μουσικής από το Πανεπιστήμιο του Rochester αλλά και MFA από το Yale.

Read More

And More