Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας

Μια δυσάρεστη είδηση μοιράστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση στα προσωπικά του προφίλ στα social media. Ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος τον χώρου του θεάτρου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Βέρα Κρούσκα ο Νίκος Γιάννακας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Αντίο αγαπημένε μας φίλε… σήμερα ακόμα μια απώλεια για το θέατρο μας και μάλιστα τόσο πρόωρα… Ο πολυτάλαντος φίλος και συνάδελφος μας Νίκος Γιάννακας που από πολύ μικρό παιδί υπηρέτησε το θέατρο (πλάι στον Δημήτρη Μυρατ) έφυγε από κοντά μας… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ στην αγαπημένη μας συνάδελφο σύζυγο του Έφη Θανοπούλου.

Νίκο μου παρέμεινες πάντα το γελαστό παιδί που ήσουν πάντα, από τότε που δουλεύαμε μαζί στις αξέχαστες περιοδείες της Αυστραλίας το 82… (απ’ όπου και οι φωτογραφίες όπου την μάνα μας ενσάρκωνε η Όλγα Δαλεντζα που έφυγε κι αυτή πριν λίγες μέρες!!!) Καλό ταξίδι. Θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο στις 11 το πρωί από το Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

 

Ο Νίκος Γιάννακας  ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις: Η θεατρίνα (1972), Μια απάτη για τίμιους (1989) και Οι μικροαστοί (2000). Ενδεικτικές συμμετοχές του στον κινηματογράφο: Ο κοντός και οι μνηστήρες (1988), Της παλαβής (1988) και Αχ αυτός ο άνδρας μου (1989). Επίσης, στο Studio Κυψέλης ενσάρκωσε τον σκηνοθέτη στο Απόψε αυτοσχεδιάζουμε του Λουίτζι Πιραντέλλο.

Read More

And More