Πέθανε ο συμπρωταγωνιστής του Al Pacino από το “Scarface”!

Στα 85 του χρόνια πέθανε ο Robert Loggia, ο συμπρωταγωνιστής του Al Pacino στην ταινία “Scarface” ( Ο Σημαδεμένος) και σκόρπισε τη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Loggia πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι του. Τα τελευταία χρόνια έδινε σκληρή μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ.
Ο Robert Loggia έγινε ιδιαίτερα γνωστός το 1983, όταν είχε ερμηνεύσει με έναν πολύ ωραίο τρόπο τον έμπορο ναρκωτικών “Frank Lopez” στην ταινία Scarface. Είχε συμμετάσχει σε πλήθος γνωστών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών όπως το «The Sopranos», «Ημέρα Ανεξαρτησίας», ενώ το 1985 ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία «Η άκρη του νήματος».

Η σύζυγος του Robert Loggia, Audrey, δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο άντρας της πάλευε σκληρά τα τελευταία πέντε χρόνια με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Τόνισε, επίσης, πως τον τελευταίο καιρό η κατάστασή του είχε χειροτερέψει, ωστόσο, τις τελευταίες δύο ημέρες, ήταν καλύτερα και όλοι ήταν σίγουροι ότι θα ανακάμψει. Όπως πρόσθεσε, όμως, στη συνέχεια, ο σύζυγός της δεν τα κατάφερε και πέθανε ξαφνικά και ήσυχα στο σπίτι τους.

Η Audrey είπε επίσης πως η κόρη τους Cynthia βρισκόταν δίπλα του, την στιγμή που “έφυγε” από τη ζωή. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 33 χρόνια και είχε τέσσερα παιδιά. «Ήταν ένας φοβερός σύζυγος και ένας φοβερός πατέρας», δήλωσε η γυναίκα του Audrey.

Read More

And More