Πέθανε ο σύζυγος της Ρένας Βλαχοπούλου

Ο Γιώργος Λαφαζάνης ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου τα τελευταία 39 χρόνια της ζωής της, ήταν ο σύζυγος που στάθηκε στα καλά και στα άσχημα και ήταν στο πλευρό της μέχρι τη μέρα που πέθανε το 2004.

Η γνωριμία τους θύμιζε πραγματικά κινηματογραφικό σενάριο

Ο δυνατός έρωτας τους ξεκίνησε από ένα φανάρι της Πανεπιστημίου, ένα φανάρι που δύο χρόνια αργότερα τους έφερε στα σκαλιά της Μητρόπολης Αθηνών. Οι ματιές τους συναντήθηκαν πρώτη φορά στην Αθήνα του 1965 στην Πανεπιστημίου και η γνωριμία τους έγινε το ίδιο βράδυ σε ένα εστιατόριο της Φωκίωνος Νέγρη.

Έτσι έγινε η γνωριμία τους και ξεκίνησε ένα φλογερός έρωτας που δύο χρόνια μετά οδήγησε σε γάμο: στις 18 Σεπτεμβρίου 1967, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για να μοιραστεί τη χαρά της Ρένας Βλαχοπούλου και του Γιώργου Λαφαζάνη.

Η τυχαία συνάντηση τους οδήγησε σε ένα πολύ δυνατό έρωτα που έμεινε ζωντανός για πολλά χρόνια, μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής της. Εκείνη μιλούσε πάντα με ιδιαίτερη θέρμη και πάθος για τον Γιώργο της, τον πολύτιμο σύντροφο και συνοδοιπόρο στη ζωή.

Από τότε που του έφυγε η αγαπημένη του εκείνος σταμάτησε να ζει. Χρόνο με τον χρόνο κλείστηκε όλο και περισσότερο στον εαυτό του και όσοι τον έβλεπαν έκαναν λόγο για μια τραγική φιγούρα. Έναν χρόνο μετά, στο μνημόσυνό της, ήταν φανερή επάνω του η επίδραση της απώλειας μέχρι που στο τέλος δεν άντεξε.

Read More

And More