Πέθανε ο τελευταίος αρραβωνιαστικός της Χριστίνας Ωνάση

Ο τελευταίος αρραβωνιαστικός της Χριστίνας Ωνάση, ο άντρας που θα παντρευόταν εκείνα τα Χριστούγεννα του 1988, εάν δεν την προλάβαινε ο θάνατος, ο Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βίβιαν Μπενέκου στην Espresso, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν με βαρύ εγκεφαλικό, σε ηλικία  72 ετών.

Ο Γιώργος Χόρχε, όπως τον αποκαλούσε η Χριστίνα Ωνάση, όταν ζούσαν μαζί στο Μπουένος Άιρες, αρρώστησε ξαφνικά ακριβώς πριν από έναν χρόνο και δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες ομάδας γιατρών που είχε φέρει ακόμα και από το εξωτερικό η αδελφή του και επιστήθια φίλη της Χριστίνας, Μαρίνα Δοδέρο Τσομλεκτσόγλου.

Ο Γιώργος Χόρχε ήταν ένας μπον βιβέρ της εποχής του, ένας βαθιά ευγενής αριστοκράτης. Ζούσε απομονωμένος στην Ελλάδα, στο σπίτι του στην Πολιτεία, μετά τον θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του, Χριστίνας Ωνάση. Ένας θάνατος που του στοίχισε πολύ, καθώς η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του Τσομλεκτσόγλου στην Αργεντινή και ο ίδιος με την αδελφή του έζησε όλο αυτό το φρικτό σκηνικό, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της Χριστίνας στην μπανιέρα του δωματίου της.

Η Χριστίνα και ο Γιώργος κρατούσαν μυστικό τον αρραβώνα τους ακόμη και από τη Μαρίνα Δοδέρο. Αυτό το μυστικό αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Χριστίνας, όταν η παρέα των νεαρών κροίσων είχε πάει να διασκεδάσει στο Σαλόν Ταλκαχουάνο, στην Τορτούγα, όπου ήταν το εξοχικό σπίτι της οικογένειας Δοδέρο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164