Πέθανε ο θρυλικός “Λεό” Αποστόλου – Ήξερε όλα τα μυστικά των μεγαλύτερων Ελλήνων stars

Έφυγε από τη ζωή ο “εξ απορρήτων” των καλλιτεχνών, παίρνοντας μαζί του στον τάφο τα μεγαλύτερα μυστικά των σταρ που δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ. Όπως έκανε γνωστό σήμερα η εφημερίδα Espresso, ο πολύ γνωστός στη νυχτερινή Αθήνα με το υποκοριστικό “Λεό” – κατά κόσμον Λεωνίδας Αποστόλου – άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών. Η Καίτη Γκρέυ, η Μαρινέλλα, η Μαίρη Λίντα, η Άννα Φόνσου, η Μάρθα Καραγιάννη, η Μπέμπα Μπλανς αλλά και ο Γιώργος Νταλάρας και ο Κώστας Βουτσάς είναι μερικοί από τους μεγάλους σταρ με τους οποίους είχε κατά καιρούς πολύ στενή επαφή και τους στήριξε σε διάφορα επαγγελματικά και προσωπικά θέματα.

“Ο Λεό αγαπούσε πολύ τους καλλιτέχνες και ήταν η μασκότ και η ασφάλεια κυρίως των τραγουδιστριών, γιατί ήταν πάντα παρών στα κέντρα όπου τραγουδούσαν και όταν τον έβλεπαν από την πίστα, αισθάνονταν πως είχαν κάτω έναν δικό τους άνθρωπο. Ήταν πολύ καλό άτομο, δεν ενοχλούσε κανέναν και όσα μυστικά και να του εκμυστηρεύονταν δεν τα έλεγε πουθενά. Δεν ήταν κουτσομπόλης”, λέει στην Espresso, η Άννα Φόνσου.

Η κηδεία του έγινε πριν από λίγες ημέρες στο κοιμητήριο του Ζωγράφου και το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Μανώλης Μητσιάς, η Ζωή Ρηγοπούλου, ο Κώστας Βενετσάνος και άλλοι από τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Λέο από τον Βύρωνα όπου μεγάλωσε, βρέθηκε σε νεαρή ηλικία να κάνει τον αμπιγιέρ της Κάκιας Αναλυτή. Η μεγάλη του αγάπη για τον καλλιτεχνικό κόσμο του έδωσε σύντομα το “διαβατήριο” να μπαινοβγαίνει σε όλα σχεδόν τα καμαρίνιαα αγαπημένων θεατρίνων και τραγουδιστριών. Ήταν ο καλός τους φίλος που γνώριζε τα μυστικά τους και παράλληλα τις βοηθούσε σε ό,τι τις απασχολούσε.

Read More

And More