Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Κορδάλης

Ο Κώστας Κορδάλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, την περασμένη Τρίτη, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη ανάμεσα στα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και τους θαυμαστές του. Ο τραγουδιστής έκανε καριέρα στη Γερμανία, όπου πολλοί μάλιστα τον θεωρούσαν τον πιο αγαπητό Έλληνα της χώρας! Ο Κώστας Κορδάλης είχε τραγουδήσει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του 1970, το «Ανίτα», ενώ το 2004 στέφθηκε «Βασιλιάς της Ζούγκλας» αφού κέρδισε στη γερμανική εκδοχή του reality “I’m a celebrity … Get me out of here”. 

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε ο γιος του, Λουκάς Κορδάλης, αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του πέθανε στο σπίτι του στη Μαγιόρκα την Τρίτη το βράδυ. «Είμαστε θλιμμένοι για την απώλεια», δήλωσε ο Λουκάς στην Express. «Ο πατέρας μου ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πάντα αφοσιωμένος στους άλλους, ήθελε να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους και το έκανε. Θα λείψει σε όλους μας».

O τραγουδιστής γεννήθηκε στην Ελάτεια της Φθιώτιδας και το 1963 σε ηλικία 16 μετακόμισε στη Φρανκφούρτη, όπου αφού αποφοίτησε από το λύκειο παρακολούθησε μαθήματα φιλοσοφίας και γερμανικής φιλολογίας. Τη δεκαετία του 1970 πολλά τραγούδια του βρέθηκαν στο top 20 στη Γερμανία, όμως η μεγάλη επιτυχία ήρθε το 1976 με το τραγούδι «Ανίτα», το οποίο βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων τραγουδιών στη Γερμανία και την Ελβετία.

Read More

And More