Πέθανε πρώην παίκτρια του X-Factor σε ηλικία 38 ετών

Μια τραγική είδηση έγινε πριν λίγες ώρες γνωστή μέσα από τα διεθνή media. Η πρώην παίκτρια του βρετανικού X-Factor Ariel Burdett πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα. Φίλος της τραγουδίστριας, η οποία συμμετείχε στο μουσικό talent show το 2008, αποκάλυψε πως η Ariel έχει φύγει από τη ζωή στις αρχές του μήνα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστή η αιτία του θανάτου της.

Η Ariel Burdett πέθανε στο σπίτι της στο Leeds στις 12 Νοεμβρίου, ενώ η κηδεία της πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες. Πάντως ήταν από τις παίκτριες που έμεινε στη μνήμη τόσο των κριτών όσο και του τηλεοπτικού κοινού, εξαιτίας της εκκεντρικής της εμφάνισης αλλά και του εκρηκτικού της χαρακτήρα.

Το βίντεο με την audition της στο X-Factor, στο youtube έχει περισσότερες από 3 εκατ. προβολές. Βλέπεις, η Ariel ήταν αποφασισμένη να κάνει εντύπωση γι’ αυτό μπαίνοντας στο δωμάτιο με τους κριτές πέταξε τον αριθμό διαγωνιζομένου που φορούσε στο μπλουζάκι της και φώναξε «είμαι άνθρωπος, όχι αριθμός».

Read More

And More