Πέθανε στα 61 της η τραγουδίστρια των Roxette, Marie Fredriksson

Έφυγε από τη ζωή στα 61 της χρόνια η Marie Fredriksson, τραγουδίστρια του διάσημου συγκροτήματος Roxette. H τραγουδίστρια που δημιούργησε το συγκρότημα Roxette το 1986 μαζί με τον Per Gessie, πέθανε μετά από μακροχρόνια ασθένεια το πρωί της Δευτέρας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια πέθανε μετά από 17χρονη μάχη με τον καρκίνο.Με το συγκρότημα Roxette είχε τραγουδήσει δυο από τα πιο διάσημα και αγαπημένα σε όλους τραγούδια όπως το “It must have been love” και το “listen to your heart”

Οι Roxette ήταν ένα από τα διασημότερα συγκροτήματα στον κόσμο, μετά τους ABBA.

Η οικογένεια της διάσημης τραγουδίστριας ανακοίνωσε με θλίψη το θάνατό της στο επίσημο προφίλ του συγκροτήματος γράφοντας: Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε ότι η τραγουδίστρια των Roxette Marie Fredriksson, πέθανε το πρωί της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου μετά από 17χρονη μάχη με τον καρκίνο”.

Το 2002 σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανακοίνωση η Μαρί, διαγνώστηκε με μεγάλο όγκο στον εγκέφαλο και ξεκίνησε μια επιθετική θεραπεία που κράτησε πολύ καιρό αλλά τελικά πέτυχε. Εκείνη επειδή δεν το έβαλε ποτέ κάτω έγινε καλά και το 2009 ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε. Η Μαρί συνέχισε με επιτυχία τις συναυλίες μέχρι το 2016 που αρρώστησε ξανά και οι γιατροί της συνέστησαν να σταματήσει το τραγούδι και να συγκεντρωθεί στο πρόβλημα της υγείας της.

Ο σύζυγος της τραγουδίστριας Mikael Bolyos και τα δυο παιδιά τους Josefin και Oscar ζήτησαν απ΄ όλους να σεβαστούν το πένθος τους, ενώ η κηδεία της τραγουδίστριας θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Read More

And More