Είσαι 20 με 30 και ψάχνεις την ιδανική σειρά περιποίησης για το πρόσωπό σου; Μόλις την βρήκες!

Μπορεί η δουλειά μου να έχει να κάνει με τον κόσμο της ομορφιάς, αλλά υπάρχουν εκείνες οι μέρες που το άγχος και τα deadlines είναι τόσο έντονα που βλέποντας την επιδερμίδα μου δεν θα σου πήγαινε καν το μυαλό. Ανοιχτοί πόροι, λιπαρότητα, μαύροι κύκλοι, πρησμένα μάτια (τα deadlines που λέγαμε) μπορούν να βγάλουν knock out μερικές από τις καλύτερες σειρές περιποίησης της επιδερμίδας. Και για όλα ευθύνεται το στρες!

Αν ανήκεις στο ηλικιακό group 20-30 και αν στα παραπάνω αναγνώρισες κάτι από τον εαυτό σου, θέλω όλη σου την προσοχή! Γιατί μόλις εντόπισα εκείνη την σειρά που θα ΜΑΣ σώσει από όλα εκείνα τα αποτελέσματα που έχουν στην επιδερμίδα μας οι έντονοι ρυθμοί μιας σύγχρονης γυναίκας. Ibuki από την Shiseido!

Γιατί η Shiseido Ibuki θα γίνει η σειρά που θα λατρέψεις!
Η σειρά Ibuki είναι μια νέα γενιά προϊόντων περιποίησης για τις γυναίκες που θέλουν να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν ξανά και ξανά τα ίδια προβλήματα επιδερμίδας. Η Shiseido ανέπτυξε την Ibuki για την επιδερμίδα των γυναικών που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 20-30 ετών — βασιζόμενη σε εκτενείς έρευνες που σχετίζονται τόσο με τον τρόπο ζωής όσο και με την φυσιολογία της επιδερμίδας τους. Όσον αφορά την ονομασία της, το IBUKI είναι μια ιαπωνική λέξη που παραπέμπει σε ένα είδος εσωτερικής δύναμης, μιας δύναμης να αντιστεκόμαστε στις αντιξοότητες έτσι ώστε να βγαίνουμε όμορφες μέσα από αυτές. Σκέψου την ικανότητα της φύσης να αντιστέκεται στις κακουχίες του χειμώνα και να
αποκαλύπτει μια πανέμορφη, νέα ζωή την άνοιξη. Όπως η φύση, έτσι και η επιδερμίδα μας προστατεύει και τρέφει τη δύναμη που κρύβει μέσα της, ακόμα και όταν μεταβάλλονται οι περιβαλλοντικές συνθήκες.

Τι συμβαίνει στην επιδερμίδα αυτής της γενιάς των 20+

Λόγω του στρες και των επιθετικών παραγόντων που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής, τα επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας συστέλλονται. Αυτό προκαλεί προβλήματα στην επιδερμίδα που τείνουν να εμφανίζονται ξανά και ξανά. Ζώντας έντονες αλλαγές τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική τους ζωή, οι γυναίκες αυτές είναι πολύ επιρρεπείς στους εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες, όπως η ξηρότητα και οι υπεριώδεις ακτίνες, καθώς και στους ενδογενείς επιθετικούς παράγοντες, όπως η έλλειψη ύπνου, η απώλεια βάρους και η μη ισορροπημένη διατροφή. Συνδυαστικά, αυτοί οι παράγοντες προκαλούν προβλήματα στην επιδερμίδα που τείνουν να εμφανίζονται ξανά και ξανά.
Η Shiseido ανακάλυψε ότι τα κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας συστέλλονται όταν καταπονούνται. Αυτό διαταράσσει τη διάταξη των κυττάρων και δημιουργεί μια ασταθή κατάσταση που εξελίσσεται τελικά σε φαύλο κύκλο. Τα πλεονάζοντα κύτταρα στην επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας γίνονται σκληρά, εμποδίζοντας την εμφάνιση νέων, υγιών κυττάρων. Η ανθεκτικότητα της επιδερμίδας ενάντια στους ενδογενείς και τους εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες μειώνεται, και η ομορφιά της επιδερμίδας γίνεται εξαιρετικά ευάλωτη.

Η μοναδική τεχνολογία της Shiseido Ibuki!
Η Shape Memorizing Cell Technology™, που αποτελεί αποκλειστικότητα της Shiseido, αναστέλλει τη συστολή των κυττάρων. Αναπληρώνει τα επιφανειακά κύτταρα που έχουν συσταλεί λόγω της έκθεσης στους επιθετικούς παράγοντες, διοχετεύοντας υγρασία, για να τα επαναφέρει στη βέλτιστη κατάσταση. Επιπλέον, βοηθά την επιφανειακή στιβάδα να “απομνημονεύσει” το σχήμα των κυττάρων στη βέλτιστη κατάστασή τους, όταν τα επιφανειακά κύτταρα είναι τέλεια διατεταγμένα, ώστε να εξασφαλίζουν αποτελεσματική ανθεκτικότητα.

Shiseido Ibuki: να τι θα βρεις στην ολοκληρωμένη σειρά

/

Από αριστερά:
– SHISEIDO IBUKI Eye Correcting Cream

Δροσερή κρέμα ματιών που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, το οίδημα και τις λεπτές γραμμές, χαρίζοντας άμεσα πιο ζωηρό βλέμμα. Βοηθά την περιοχή των ματιών να γίνει πιο ανθεκτική στα σημάδια κούρασης που οφείλονται σε έλλειψη ύπνου.

– SHISEIDO IBUKI Purifying Cleanser
Αναζωογονητικό scrub που εξαλείφει τους ρύπους και τα πλεονάζοντα κύτταρα που μειώνουν την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Δημιουργεί άμεσα κρεμώδη αφρό, και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και αναζωογονημένη σε βάθος, με μεταξένια αίσθηση.

– SHISEIDO IBUKI Gentle Cleanser
Απαλό προϊόν καθαρισμού που δημιουργεί άμεσα κρεμώδη αφρό, απομακρύνοντας τους ρύπους και τα πλεονάζοντα επιφανειακά κύτταρα που μειώνουν την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, χωρίς να στερεί από την επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία. Αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και μεταξένια στο άγγιγμα.

– SHISEIDO IBUKI Refining Moisturizer Enriched
Ενυδατική κρέμα πολλαπλής δράσης που βελτιώνει αισθητά τους ορατούς πόρους, τα σημάδια από σπυράκια / ατέλειες και την τραχύτητα της επιδερμίδας που προκαλείται από την ξηρότητα, ενώ διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη όλη την ημέρα. Τροφοδοτώντας την επιδερμίδα με υγρασία, αυξάνει την ανθεκτικότητά της στα προβλήματα, και δημιουργεί πιο λεία, βελτιωμένη υφή.

– SHISEIDO IBUKI Softening Concentrate
Συμπυκνωμένη λοσιόν που διεισδύει γρήγορα και βαθιά στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Με άνετη και πλούσια σύνθεση, αυξάνει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, τροφοδοτώντας την με υγρασία, ενώ ενισχύει παράλληλα την αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης που ακολουθούν στη συνέχεια.

– SHISEIDO IBUKI Protective Moisturizer SPF15
Ενυδατικό προϊόν πολλαπλής δράσης που προστατεύει την επιδερμίδα από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες, όπως οι υπεριώδεις ακτίνες και οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, βελτιώνει τους ορατούς πόρους, τα σημάδια από σπυράκια / ατέλειες και καταπολεμά την τραχύτητα που προκαλείται από την ξηρότητα. Χαρίζει φωτεινή, λαμπερή όψη. Τροφοδοτώντας την επιδερμίδα με υγρασία, συμβάλλει στην αύξηση της ανθεκτικότητά της, και ανανεώνει τα επιφανειακά κύτταρα για πιο λεία όψη με βελτιωμένη υφή.

– SHISEIDO IBUKI Refining Moisturizer
Ενυδατικό προϊόν πολλαπλής δράσης που βελτιώνει αισθητά τους ορατούς πόρους, τα σημάδια από σπυράκια / ατέλειες και την τραχύτητα της επιδερμίδας που προκαλείται από την ξηρότητα, διατηρώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη όλη την ημέρα. Τροφοδοτώντας την επιδερμίδα με υγρασία, αυξάνει την ανθεκτικότητά της και δημιουργεί
πιο λεία, βελτιωμένη υφή.

Read More

And More