Πέτρος Φιλιππίδης: Η Ελπίδα Νίνου διαψεύδει ότι παίρνουν διαζύγιο

Τέλος στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες αποφάσισε να δώσει Ελπίδα Νίνου.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω των συνηγόρων της οικογένειας, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Κικής Πακιρτζίδου. «Είναι απολύτως ανακριβής η πληροφορία, ότι δήθεν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππιδη, Ελπίδα Νίνου, “προχωράει στο διαζύγιο”, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον άντρα της, πιστεύοντας στην αθωότητα του» αναφέρουν οι δύο δικηγόροι με κοινή τους δήλωση στο TLIFE.

Ο λόγος που η Ελπίδα Νίνου αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση είναι ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες στην εφημερίδα Sprito το οποίο ανέφερε πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μπαίνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην δικαστική διαμάχη που έχει μπροστά του, καθώς η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου φέρεται, να προχωράει στο διαζύγιο, παρόλο που μέχρι τώρα έδειχνε να τον στηρίζει.

Read More

And More