Πέτρος Φιλιππίδης: «Με θλίβει η δήλωση της κυρίας Δροσάκη ότι δέχτηκε απειλές» δήλωσε ο δικηγόρος του

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” μίλησε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη για το κίνημα #metoo κάνοντας έναν παραλληλισμό της υπόθεσης του ηθοποιού με εκείνη της δικαστικής διαμάχης του Τζόνι Ντέπ με την πρώην του Άμπερ Χέρντ.

«Το κίνημα του #metoo γεννήθηκε στην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Όλος ο σοβαρός και υπεύθυνος κόσμος το αγκάλιασε και το στηρίζει. Οι δε δικηγόροι, πάντοτε είναι δίπλα στα θύματα κακοποίησης. Παράλληλα όμως, το σύστημα των ΗΠΑ περνάει ένα παγκόσμιο μήνυμα, «Δεν μπορεί να τιμωρηθεί ένας αθώος όταν δεν υπάρχουν ισχυρές και έλλογες αποδείξεις».

Δεν είναι αρκετό για την καταδίκη ενός ανθρώπου η καταγγέλλουσα να ντύνεται ως καλόγρια ή να υπάρχουν ψεύτικα και θεατρινίστικα κλάματα. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αυτό το μήνυμα θα έρθει και στην Ελλάδα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μέρα με τη μέρα καταρρέει ψυχολογικά. Από εκεί και πέρα έχει τεράστια αποθέματα ψυχικά γιατί βλέπει να αποδομείται το κατηγορητήριο» ανέφερε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όσο για την ένταση που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στη Λένα Δροσάκη και την Ελπίδα Νίνου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε:  «Η κυρία Νίνου δεν κατήγγειλε καμία επίθεση από πλευράς της Λένας Δροσάκη αλλά με θλίβει η δήλωση της κυρίας Δροσάκη ότι έξω και μέσα από τη δικαστική αίθουσα δέχεται απειλές και τραμπουκισμούς. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, την καλώ να βγει να κατονομάσει όσους της επιτέθηκαν»

Read More

And More