Πέτρος Φιλιππίδης: Ο γιος του τον χειροκρότησε στο θέατρο!

Πατέρας και γιος έχουν γίνει η καλύτεροι φίλοι. Ο λόγος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον γιο του Δημήτρη που είναι πια αχώριστοι. Οι δυο τους μοιράζονται, άλλωστε και την κοινή αγάπη για το θέατρο και μιας και ο Δημήτρης θέλει να γίνει ηθοποιός, δεν αποκλείεται να τους δούμε κάποια στιγμή και μαζί στη σκηνή.


Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Μιχάλη Μαρμαρινό

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και ο Δημήτρης βαδίζει στα χνάρια του διάσημου μπαμπά του. “Φέτος πέρασε στο πανεπιστήμιο, στη σχολή Θεατρικών Σπουδών στην Αθήνα, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς τα εκεί. Αν και σε πρώτο στάδιο οι σπουδές έχουν θεωρητική κατεύθυνση”, είπε και συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι ο Δημήτρης κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, είναι πάρα πολύ καλός. Θα χαράξει το δικό του δρόμο κι έχω την πεποίθηση, την επιθυμία, αλλά του το εύχομαι κιόλας, να γίνει καλύτερος από μένα…”

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης
Όσο για το αν θα υπάρξει σύγκριση με εκείνος, αποκάλυψε: “Ξέρει και ξέρουμε ότι θα υπάρξει σύγκριση με τον πατέρα του, αλλά από την άλλη θα σταματήσουμε το όνειρο ενός ανθρώπου, εάν πράγματι κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, επειδή ο πατέρας του είναι ηθοποιός;”.
Ο Δημήτρης, πάντως, φαίνεται να είναι ενθουσιασμένος με τις σπουδές που ξεκίνησε και φυσικά δεν έλειπε από το πλευρό του πατέρα του στην πρεμιέρα με τον Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο “Μουσούρη” και την παράσταση “Δάφνες και πικροδάφνες”.


Read More

And More