Πέτρος Φιλιππίδης: Όταν δήλωνε για τον εαυτό του -“Είμαι περίεργος δεν θα με έκανα παρέα”

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει μιλήσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις του για τον χαρακτήρα με μεγάλη ειλικρίνεια κρίνοντας τον εαυτό του ως… περίεργο άνθρωπο και ότι ίσως δεν θα έκανε παρέα στον εαυτό του!

Το 2018 ο ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στην Χριστίνα Πολίτη και το Cosmopoliti με αφορμή την παράσταση Αχαρνής του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο και είχε μιλήσει για το πόσο απολαμβάνει την Επίδαυρο, για τη σύζυγό του Ελπίδα αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Διάβασε το απόσπασμα

–Σου αρέσει η Επίδαυρος;

Πολύ. Για μένα, η επιτυχία της Επιδαύρου είναι ότι όταν πηγαίνω χειμώνα, οι φύλακες μου ανοίγουν την πόρτα και μπαίνω μέσα στο θέατρο. Αυτό το θεωρώ μεγάλη επιτυχία.

–Τι τύπος είσαι, Πέτρο; Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου;

Περίεργο…

–Θα σε έκανες παρέα;

Όχι, δεν θα με έκανα παρέα. Έχω μια παιδικότητα… Αυτό είναι καλό, αλλά σέρνει κι ένα κάρο κακά. Δεν είμαι και πολύ ευχάριστος νομίζω πλέον. Είμαι για κάποιους ελάχιστους ανθρώπους, όταν αισθάνομαι πολύ άνετα.

–Έχεις χρόνο για τους άλλους;

Toν χρόνο που μου μένει τον σπαταλάω στο σπίτι με την οικογένειά μου. Διαβάζω, κουβεντιάζουμε, είμαι γκατζετάκιας, αν και δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία, τηλεόραση βλέπω, όχι όμως συστηματικά. Αυτές τις σειρές της μόδας, ποτέ. Καμιά φορά βγαίνουμε για φαγητό. Τώρα θέλω να ξεκινήσω και γυμναστική. Όλα αυτά δεν με κάνουν βαρετό άνθρωπο;

–Δεν ξέρω, η σύζυγός σου, η Ελπίδα, πρέπει να μας πει, που αντέχει τόσα χρόνια…

Για την Ελπίδα δεν είμαι βαρετός, από όσα μου λέει, γιατί μ’ αγαπάει, όπως κι εγώ την αγαπώ. Εκείνη δεν είναι καθόλου βαρετή. Είμαστε μαζί 25 χρόνια.

Διάβασε εδώ: Πέτρος Φιλιππίδης: Τα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του – “Η Ελπίδα «αδικείται» λόγω της δικής μου επωνυμίας”

Read More

And More