Πέτρος Φιλιππίδης: «Όταν μια γυναίκα βιάζεται δεν έχει ανάγκη να της το θυμίσει κανένας» δήλωσε ο δικηγόρος του

Δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία έκανε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο συνήγορος του ηθοποιού επεσήμανε ότι ο πελάτης του απουσίαζε για λόγους υγείας.

«Η παρούσα διαδικασία δεν είναι θεατρική παράσταση. Ο κ. Φιλιππίδης δεν υποδύεται κάποιον ρόλο. Το ακροατήριο και οι φυλακές δεν είναι θεατρικό σκηνικό είναι πραγματικότητα. Σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα είναι αποφασισμένος να καταρρίψει όλες τις έωλες κατηγορίες», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ακόμα, μίλησε για το γεγονός ότι υπάρχουν οι καταγγελίες τριών γυναικών, αλλά δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες και όσοι έχουν κληθεί στη δίκη θα μεταφέρουν όσα έμαθαν από τις καταγγέλλουσες. «Όταν μια γυναίκα βιάζεται δεν έχει ανάγκη να της το θυμίσει κανένας», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, λέγοντας ότι μετά από δυο μήνες η καταγγελλούσα επισκέφθηκε το Πέτρο Φιλιππίδη και είπε ότι βιάστηκε ξανά.

Τέλος, ο κύριος Δημητρακόπουλος τόνισε ότι ο ηθοποιός έχει στο πλευρό του την οικογένειά του όχι όμως και τους συναδέλφους τους που δεν έρχονται να καταθέσουν για τη συνεργασία που είχαν, επειδή φοβούνται μην υπάρξει δημόσια διαπόμπευση.

Το σχετικό ρεπορτάζ από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Read More

And More