Πέτρος Φιλιππίδης: Σε ποια σειρά της ΕΡΤ συμμετέχει ο γιος του, Δημήτρης;

Τα χνάρια του πατέρα του Πέτρου Φιλιππίδη στην υποκριτική φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ο γιος του, Δημήτρης. Ο 23χρονος σήμερα γιος του ηθοποιού και της Ελπίδας Νίνου όπως όλα δείχνουν έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του και ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτόν το χώρο.

Φέτος, ο νεαρός Δημήτρης συμμετέχει σε μια από τις τηλεοπτικές σειρές που έχει εντάξει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια” ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Αλέξανδρου, τον φίλο της Μάρθας.

Μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε αναφερθεί στον γιο του λέγοντας,

“Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες”.

Read More

And More