Πέτρος Φιλιππίδης: Τρολάρει τη νέα τάση του Instagram με τον πιο απολαυστικό τρόπο! [pic]

Πέτρος Φιλιππίδης: Τρολάρει τη νέα τάση του Instagram με τον πιο απολαυστικό τρόπο! [pic] | tlife.gr

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Ο δημοφιλής ηθοποιός μετρά δεκάδες επιτυχίες τόσο στο θέατρο και τον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» μαζί με το καλό του φίλου, Παύλο Χαϊκάλη.

Ο Πέτρος είναι λάτρης των social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους. Τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρω του διαδικτύου ένα καινούργιο Trend, που έχουν λατρέψει τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι. Ο λόγος για το «10 Years Challenge», το οποίο έχει αγγίξει και τους celebrities. Από το πρωί δεν είναι λίγα τα διάσημα πρόσωπα που έχουν ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία από την εμφάνισή τους 10 χρόνια πριν.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, θέλοντας να τρολάρει το νέο trend, δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο, γράφοντας: «2009-2019!!!!!!!10 years challange!!!!ΙΔΙΟΣ ρε παιδί μου,μετά@πο δέκα χρόνια!!!σαν να μην πέρασε μια μέρα!!!!και ίδια όλα!!!ρούχα,γυαλιά,………όλα όλα!!!ακλόνητος,ακούνητος!!!ΕΛΕΟΣ!!!». Όπως θα δεις, πρόκειται για την ίδια φωτογραφία.

READ more