Πέτρος Ιακωβίδης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ήταν ο καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο χθεσινοβραδινό After Dark. O γνωστός τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή μιας και αυτά που γνωρίζουμε είναι ελάχιστα.

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν είναι ελεύθερος ή έχει κάποια σχέση, ο Πέτρος Ιακωβίδης χαμογελώντας απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ καλά», μια φράση που την επανέλαβε προσθέτοντας, «Ο καθένας μπορεί να το πάρει αυτό όπως θέλει».

Ακούγοντας αυτό ο Θέμης Γεωργαντάς σχολίασε πως αυτό που καταλαβαίνει είναι ότι δεν είναι διαθέσιμος καθώς από την εμπειρία του όταν κάποιος δεν είναι σε σχέση απαντά “όχι” κατευθείαν.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε πάλι ο Πέτρος Ιακωβίδης λέγοντας, «Αν και τώρα με την καραντίνα περάσαμε όλα αυτά που περάσαμε, εμένα αυτός ο καιρός και ειδικά τώρα που μπορούμε και κάνουμε τη δουλειά μας ξανά, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Δεν το καταλαβαίνω αλλά μου το λένε πολλοί, είναι η ενέργεια που βγάζεις. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος σε όλους τους τομείς».

Read More

And More