Πέτρος Ιακωβίδης: Η κούκλα αδερφή του γιόρτασε τα γενέθλιά της στην πρεμιέρα του! [pics]

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, με κάθε του τραγούδι να μετράει εκατομμύρια views στο YouTube και να θεωρείται must επιλογή σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας.

Πέραν αυτού, είναι αδιαμφισβήτητα και ένας από τους πιο περιζήτητους δημιουργούς έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη σπουδαίων συναδέλφων του, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Stan και πολλοί ακόμη, στους οποίους και υπογράφει μερικές από τις επιτυχίες τους.

Πρόσφατα, ο πολυτάλαντος ερμηνευτής επέστρεψε δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, ξεκινώντας τις εμφανίσεις του σε καλοκαιρινό club της παραλιακής. Στην πρεμιέρα του το “παρών” έδωσαν αρκετοί συνάδελφοί του, αλλά και αγαπημένα του πρόσωπα, όπως η κούκλα αδερφή του, Μορφούλα Ιακωβίδου, η οποία γιόρτασε από τα πρώτα τραπέζια τα γενέθλιά της.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής της είπε το Happy Birthday από το stage κι εκείνη έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μια εντυπωσιακή τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό του και ερμήνευσε το νέο τραγούδι της, “Μάτια Μελαγχολικά” .

Δες τις φωτογραφίες:

Μορφούλα Ιακωβίδου-Πέτρος Ιακωβίδης

Νατάσα Θεοδωρίδου-Μορφούλα Ιακωβίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου-Μορφούλα Ιακωβίδου

Παυλίνα Κωσταγιού-Μορφούλα Ιακωβίδου-Χάρις Σάββα-Μιχάλης Καραγκούνης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More