Πέτρος Ιακωβίδης: Το “κοριτσάκι του” μόλις κυκλοφόρησε! Βίντεο

Δυναμική είσοδο στην ελληνική δισκογραφία έκανε ο νεαρός ερμηνευτής και δημιουργός ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει. Με τα προηγούμενα single του να έχουν ξεπεράσει τις 7.000 000 προβολές στο YouTube, ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται να κάνει την έκπληξη με την κυκλοφορία του καινούργιου του τραγουδιου με τίτλο “Κοριτσάκι Μου”.

Το τραγούδι φέρει τη στιχουργική υπογραφή του STAN & Πέτρου Ιακωβίδη και είναι σε μουσική Πάνου Βλασακούδη, Ιωσήφ Κοτσυφάκη, Μάνου Δεδεβέση, STAN και Πέτρου Ιακωβίδη. Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και πρόκειται για μια άκρως αισθαντική μπαλάντα.

Τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του Video Clip πραγματοποιήθηκαν στην Λίμνη Μαραθώνα αποτυπώνοντας ένα φθινοπωρινό τοπίο με πλάνα που κόβουν την ανάσα, υπο τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη.
Μετά από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο ταλαντούχος ερμηνευτής και δημιουργός δεν επαναπαύεται, συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Fantasia και δουλεύει πυρετωδώς για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Read More

And More