Πέτρος Ιακωβίδης: Χαλαρή βόλτα στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν το come back στη νυχτερινή Αθήνα! [pics]

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του. Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρ κέρδισε το κοινό με το ταλέντο, αλλά και την εμφάνιση του. Το ερμηνευτικό πάθος που τον χαρακτηρίζει επί σκηνής, σε συνδυασμό με την εμπειρία και το πλούσιο ρεπερτόριό του, δικαίως τον τοποθετεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Ο Πέτρος, εκτός από ένας ταλαντούχος τραγουδιστής είναι και ένας πολύ γοητευτικός άντρας, στη θέα του οποίου οι γυναίκες παραληρούν. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον συνέλαβε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη – όπου εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον STAN– να απολαμβάνει τη βόλτα του στα μαγαζιά μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα και να δείχνει χαλαρός και ευδιάθετος.

Δες τις φωτογραφίες:

Αξίζει να σημειωθεί πώς Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο STAN μεταφέρουν τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις τους από τη συμπρωτεύουσα στην Αθήνα και στο «Fantasia», με την πρεμιέρα τους να έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Read More

And More