Πέτρος Ίμβριος: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του και τα λόγια καρδιάς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, καθώς έγινε για τρίτη φορά πατέρας! Η σύντροφός του, Συράν Λελούδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με τον ευτυχή μπαμπά να κάνει την χαρμόσυνη αποκάλυψη, μέσα από τα social media. 

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πέτρος Ίμβριος έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά τη γέννηση του γιου του και μας έκανε να… λιώσουμε! Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνόδευσε το τρυφερό στιγμιότυπο με μια μακροσκελή λεζάντα μιλώντας για τα όμορφα συναισθήματα που τον έχουν κατακλύσει…

“Μικρέ μου έρωτα σ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μας! Με έκανες αντράκι μου, να νιώσω για τρίτη φορά, αυτά τα υπέρτατα συναισθήματα που μόνο η γέννηση ενός παιδιού, μπορεί να μας δημιουργήσει! Αυτά τα συναισθήματα που είναι, πάνω από οποιαδήποτε επιτυχία, πάνω από κάθε υλική αξία, πάνω από κάθε άλλη αγάπη! Σε περιμέναμε όλοι ανυπόμονα!

Οι αδελφές σου, οι γιαγιάδες, οι παππούδες (και ιδίως ο παππούς που στα 90 του χρόνια θα ακούσει το Παναγιώτης Ιμβριος) η θεία Μυρσίνη, ο νονός σου και όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι που ανυπομονούσαν μαζί μας… Να ‘χεις σωματικη και ψυχική υγεία αστέρι μου και δύναμη, για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου, να σου δείχνω πως να γεμίζεις την ψυχή σου, και να αρπάξω το χέρι σου όποτε πας να πέσεις για να σε ξαναφτάσω στα ουράνια! Σ αγαπώ μικρέ μου! Καλωσόρισες στη ζωή μας!”.

Read More

And More