Πέτρος Ίμβριος: Το μήνυμα που έστειλε για το συλλαλητήριο – “Θα είμαι εκεί. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω”

Το δικό του μήνυμα με ένα Video στα social media για το συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα έστειλε πριν λίγες μέρες ο Πέτρος Ίμβριος και παρακίνησε τον κόσμο να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας. Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους και να καταστήσει σαφές ότι ο ίδιος θα δώσει το “παρών” στο συλλαλητήριο της Κυριακής για την Μακεδονία.

“Είμαι ο Πέτρος Ίμβριος και είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Είμαι περήφανος από τότε που μεγάλωσα στη Γερμανία και μάθαινα για αυτήν την ένδοξη χώρα και την ιστορία της. Είμαι ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος έχει να συγκρίνει με πάρα πολλές χώρες τη δική του χώρα και ξέρει ότι είναι πολύ ξεχωριστή. Είμαι ο Πέτρος Ίμβριος που πάντα πίστευε ότι ο καλλιτέχνης δεν έχει πολιτικές πεποιθήσεις, δεν έχει ποδοσφαιρική ομάδα, δεν ανήκει πουθενά παρά μόνο στον κόσμο. Είμαι όμως και ο Πέτρος Ίμβριος που πιστεύει ότι όλοι ανήκουμε στην πατρίδα μας”, είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: “Είμαι ο Πέτρος Ίμβριος που νιώθει ότι έχουν αδικήσει την πατρίδα του και το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι στο συλλαλητήριο, να ενωθώ με τον κόσμο και να δώσω ένα ηχηρό όχι στους Σκοπιανούς!”

Ο γνωστός καλλιτέχνης κ.Πέτρος Ίμβριος πάντα εκφράζεται πατριωτικά, αποδεικνύει εμπράκτως με το δημόσιο λόγο του την αγάπη του για την Πατρίδα μας και δεν θα μπορούσε να λείψει από το Ιστορικό Πανεθνικό Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος 4/2/2018!!!!!!

Gepostet von Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας am Samstag, 27. Januar 2018

 

Read More

And More