Πέτρος Ίμβριος: Ο γιος του έγινε 40 ημερών – Η φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό του

Εχθές 25η Μαρτίου ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον Πέτρο Ίμβριο, καθώς ο γιος του έγινε 40 ημερών. Ο γνωστός τραγουδιστής πήγε στην εκκλησία για να πάρει την ευχή του Θεού και δημοσίευσε στα social media ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή τους. 

“40ήσαμε σήμερα… Και πήραμε την ευχή της εκκλησίας μας… Η ευλογία της Παναγίας μας να απλωθεί πάνω από κάθε σπίτι πάνω από τον καθένα από εμάς και κυρίως πάνω από τα παιδιά μας που καλούνται να ζήσουν σε μια Ελλάδα διαφορετική από αυτήν των δικών μας παιδικών χρόνων… Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να μεταλαμπαδεύσουμε όσο γίνεται περισσότερες αξίες στις επόμενες γενιές!
Τις σωστές αξίες! Σεβασμό τιμιότητα περηφάνεια ντομπροσύνη φιλότιμο ανιδιοτέλεια μετριοφροσύνη και πολλή αγάπη!

Να φτιάξουμε μεγάλες ψυχές σαν αυτές που πάλεψαν κι δώσανε και τη ζωή τους για εμάς την πατρίδα μας και τη θρησκεία μας! Είναι επιτακτική ανάγκη! Τόσοι άνθρωποι σε τόσους πολέμους θυσίασαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι! Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά ορθοδοξία!” έγραψε στη λεζάντα ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος έγινε πατέρας για τρίτη φορά από τη σύντροφό του Συράν Λελούδα και η ζωή του έχει αλλάξει προς το καλύτερο!

Read More

And More