Πέτρος Κωστόπουλος: Η έκπληξη που έκανε στην κόρη του, Αμαλία, για το Πάσχα! [pics]

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι αρκετά ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από όπου ενημερώνει συχνά-πυκνά τους διαδικτυακούς του φίλους για τη ζωή του, την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική. Ο πρώην εκδότης και νυν παρουσιαστής, ενόψει των διακοπών του Πάσχα, θέλησε να κάνει μια απόδραση εκτός Ελλάδας, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Έτσι, έφτιαξε βαλίτσες, πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε στην Αμερική. Όχι, δεν αποφάσισε να περάσει τις άγιες αυτές μέρες μόνο του σε κάποια πολιτεία, αλλά βρέθηκε στην Καλιφόρνια, κοντά στην μεγαλύτερη κόρη του που ζει μόνιμα πια και εργάζεται εκεί, κάνοντάς της έκπληξη, μιας και δεν την είχε ενημερώσει για την άφιξή του.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ένας στοργικός πατέρας για τρία παιδιά του και προσπαθεί να περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Έτσι, λίγες μέρες μαζί με την Αμαλία και ειδικά αυτή την περίοδο ήταν ό,τι χρειαζόταν, αφού πάντα απολαμβάνει την παρέα της.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής “Όλα Λάθος” στο Open TV, μάλιστα, δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι του, ενώ η Αμαλία Κωστοπούλου ανήρτησε στα InstaStories της μια φωτογραφία που έβγαλε μαζί του, σχολιάζοντας: “Η καλύτερη έκπληξη!”.

Μπαμπάς και κόρη είναι πολύ δεμένοι και έχουν μια ξεχωριστή σχέση!

Read More

And More