Πέτρος Κωστόπουλος: Η κίνησή του μετά την είδηση ότι Μπαλατσινού-Κικίλιας παντρεύονται! Video

Πέτρος Κωστόπουλος: Η κίνησή του μετά την είδηση ότι Μπαλατσινού-Κικίλιας παντρεύονται! Video | tlife.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται και η είδηση του γάμου τους έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας τις τελευταίες δύο ημέρες. Μπορεί να είχαμε αφήσει το λαμπερό ζευγάρι… χωρισμένο, ωστόσο οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Ιούνιο, σε έναν άκρως καλοκαιρινό γάμο που περιμένουμε με ανυπομονησία.

Ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας, Πέτρος Κωστόπουλος δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση όσον αφορά το χαρμόσυνο γεγονός που αφορά την μητέρα των παιδιών του. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» ανέβαλλε προγραμματισμένη του συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό λίγες ώρες μετά την μεγάλη αποκάλυψη ότι η Τζένη και ο Βασίλης παντρεύονται. Ο λόγος φυσικά είναι πως ο ίδιος γνωρίζει ότι θα δεχτεί ερώτηση για το γεγονός αυτό και δεν θέλει να τοποθετηθεί δημόσια.

Δες το βίντεο:

Όσον αφορά την εκπομπή του «Όλα Λάθος», δεν θα παρουσιαστεί η είδηση του γάμου, ωστόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος λέγεται ότι θα στείλει τις ευχές του στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

READ more