Πέτρος Κωστόπουλος: Η βόλτα στην Ακρόπολη και το υγιεινό βραδινό που ετοίμασε [pics]

Με τον πιο δημιουργικό τρόπο περνάει τις ημέρες του εγκλεισμού ο Πέτρος Κωστόπουλος, αφού δεν παύει ούτε στιγμή να αξιοποιεί το χρόνο του. Ο γνωστός παρουσιαστής είτε βρίσκεται μόνος του είτε βρίσκεται μαζί με τον γιο του, Μάξιμο, γεμίζει την ημέρα του με πράγματα και δραστηριότητες που τον χαροποιούν. Ως ενεργός χρήστης του Instagram, ο ίδιος μοιράζεται τακτικά με τους followers του κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του εν μέσω κορονοϊού.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος εκμεταλλεύεται τον ανοιξιάτικο ηλιόλουστο καιρό και στέλνοντας το απαραίτητο μήνυμα βγαίνει εκτός σπιτιού και απολαμβάνει τον περίπατό του στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή την περίοδο οι δρόμοι είναι άδειοι και έτσι εκείνος φροντίζει να μην παραμελεί τη σωματική άσκηση. Μαζί με τη γυμναστική, βέβαια, πάει και το μαγείρεμα.

Ο παρουσιαστής φημίζεται για τις μαγειρικές του ικανότητες και έτσι κάθε ημέρα μπαίνει στην κουζίνα και δημιουργεί λαχταριστές συνταγές. Έτσι, έγινε και αυτή τη φορά! Ο ίδιος έφτιαξε ρολό κοτόπουλο και μας εντυπωσίασε!

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εξαιρετικός μάγειρας!

Read More

And More