Πέτρος Κωστόπουλος: Στη Μύκονο για βουτιές με την κόρη του, Αμαλία – Η τρυφερή σχέση μπαμπά και κόρης

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κάθε χρόνο ανυπομονεί για το καλοκαίρι, για να δει τις κόρες του, οι οποίες εδώ και αρκετά χρόνια έχουν φύγει από την Ελλάδα, για να σπουδάσουν και δουλεύουν στο εξωτερικό.

Οι δύο αδερφές Αμαλία και Αλεξάνδρα, συνήθως επισκέπτονται την Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι υποχρεώσεις του είναι λιγότερες, θέλοντας να περάσουν όμορφες στιγμές με την οικογένειά τους.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν η Αμαλία Κωστοπούλου βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές με τον πατέρα της, Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο  Πέτρος Κωστόπουλος και η κόρη του διατηρούν άψογες σχέσεις και αρκετές φορές τους βλέπουμε μαζί είτε σε δημόσιες εξόδους είτε σε ταξίδια τους.

Αυτή τη φορά, πατέρας και κόρη απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν τις βουτιές τους.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς ενώ δεν άφηνε ούτε λεπτό την κόρη του από την αγκαλιά του.

Η τρυφερή σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου με την κόρη του, Αμαλία Κωστοπούλου

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απέκτησε τρία παιδιά από τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού, την Αμαλία, την Αλέξάνδρα και τον Μάξιμο και μπορεί το ζευγάρι να αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και οι δυο όμως είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους.

O Πέτρος Κωστόπουλος είναι ένας αρκετά πολυάσχολος άντρας ωστόσο πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του έχουν πάντα τα παιδιά του με τα οποία έχει καταφέρει να χτίσει μια μοναδική σχέση.

Φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά του, ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, αφού οι δύο κόρες τους έχουν επιλέξει να εγκατασταθούν μόνιμα στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμαλία Κωστοπούλου μένει στο Λος Άντζελες και πλέον εργάζεται εκεί, ενώ και η αδερφή της, Αλεξάνδρα αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια της, μετακομίζοντας στην Αμερική, με βάση της τη Νέα Υόρκη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παρά την μεγάλη απόσταση, κάθε φορά που οι υποχρεώσεις του του το επιτρέπουν, φροντίζει να ταξιδεύει για να τις συναντά. Η πανδημία του κορονοϊου μπορεί να τους δυσκόλεψε τα δύο τελευταία χρόνια, πλέον όμως έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα και εκείνοι ταξιδεύουν ελεύθερα.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More