Πέτρος Κωστόπουλος: Στην Αμερική για την αποφοίτηση της κόρης του Αμαλίας! [pics]

Πέτρος Κωστόπουλος: Στην Αμερική για την αποφοίτηση της κόρης του Αμαλίας! [pics] | tlife.gr

Ένας όμορφος κύκλος κλείνει για την Αμαλία Κωστοπούλου και εκείνη είναι πολύ χαρούμενη. Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και την Τζένης Μπαλατσινού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Berkley στην Αμερική και ο διάσημος μπαμπάς της βρέθηκε περήφανος στο πλευρό της.

Η όμορφη Αμαλία σπούδασε τα τελευταία χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Berkley και φρόντισε να τελειώσει στην ώρα της το πρόγραμμα των σπουδών της, καθώς είναι δύσκολο για τους γονείς της να την στηρίξουν οικονομικά για ακόμη έναν χρόνο. Και φυσικά με αφορμή την αποφοίτησή της, ο Πέτρος Κωστόπουλος ταξίδεψε ως την Αμερική για να είναι κοντά της. Ενθουσιασμένη, η μεγάλη κόρη του πρώην ζευγαριού δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και να δηλώνει πολύ χαρούμενη για την παρουσία του πατέρα της στην τελετή αποφοίτησης.

https://www.instagram.com/p/BisGTYigguM/?taken-by=amalia_kostopoulou

Την ίδια ώρα η αδελφή της Αλεξάνδρα βρισκόταν σε άλλο σημείο της Αμερικής, όπου σπουδάζει και εκείνη και η μητέρα τους Τζένη Μπαλατσινού ήταν με τον μικρό Μάξιμο σε βράβευσή του στην Αθήνα.  Και οι δυο τους όμως, φρόντισαν να ανεβάσουν φωτογραφίες από την Αμαλία με την τήβεννο και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα αγάπης.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Αμαλία Κωστοπούλου πριν λίγο καιρό  ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη “Ιθάκη” και μίλησε για το τέλος του ταξιδιού της, αλλά και το ξεκίνημα ενός νέου…

“Αυτό το ποίημα το διαβάζω από μικρή και μου δίνει δύναμη, όμως τις τελευταίες ημέρες έχει πιο πολύ νόημα από ποτέ. Σε 3 εβδομάδες μόνο αποφοιτώ από ένα ταξίδι που μου έδωσε τόση χαρά, δάκρυα, αγάπη, γνώση, φίλους δώρα ζωής όσο δεν μπορούσα ποτέ μου να φανταστώ. Αρχίζει όμως ένα καινούργιο. Στις Ιθάκες μας λοιπόν. Εύχομαι να είναι πράγματι μακρύς ο δρόμος”.

https://www.instagram.com/p/BisF9BNATrn/?taken-by=amalia_kostopoulou

READ more