Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή “Μία”: “Με την Τζένη χωρίσαμε, αλλά παραμένουμε γονείς!”

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή “Μία” με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο χωρισμός με την Τζένη Μπαλατσινού που ανακοινώθηκε μέσα στο καλοκαίρι, τα παιδιά του, το νέο του site, αλλά και η “κόντρα” που δημιουργήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή. Η Κατερίνα Σουλιώτη τον συνάντησε και εκείνος μίλησε για όλα.
Θέλοντας, αρχικά, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με τα όσα έχουν ακουστεί για την κόντρα με τον Μάρκο Σεφερλή, αποκάλυψε πως το κείμενο με την έντονη κριτική για τον αντικαταστάτη του στο “Πρωινό” του Mega δεν είχε την υπογραφή του. “Αν η άποψη των συνεργατών μου δεν προσβάλει θα δημοσιευθεί. Δεν υπήρξε κράξιμο” και συμπληρώνει: “Εγώ έχω μια ηθική και ό,τι γράφω το υπογράφω”.
Όσον αφορά στη σχέση του με τον Μάρκο ανέφερε: “Εύχομαι να πετύχει ο Μάρκος. Από τη στιγμή που εγώ έφυγα, εύχομαι οι επόμενοι να πάνε καλά. Όλοι οι άνθρωποι θέλω να πετυχαίνουν. Δεν είμαι μίζερος να φθονώ την επιτυχία του άλλου, όπως έκαναν σε εμένα”.
Για το χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού και το γεγονός ότι πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο, δήλωσε: “Αυτό συμβαίνει και θέλω να συμβαίνει πάντα (σ.σ. να έχουν καλές σχέσεις με την Τζένη Μπαλατσινού). Τι να κάνουμε δηλαδή; Να πάρουμε τα περίστροφα και να κράξουμε ο ένας τον άλλον; Έχουμε μια σειρά από προβλήματα, τρία παιδιά, ένα σπίτι. Ελπίζω πάντα να επικοινωνούμε… Με την Τζένη χωρίσαμε, αλλά παραμένουμε γονείς”.
Στην ερώτηση αν θα πάρουν διαζύγιο, απάντησε: “Θα γίνουν όλα” και είπε για τα παιδιά του το εξής: “Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν τον πατέρα και τη μάνα τους, ακόμη κι αν χωρίσουν, για να διαφυλάσσεται η ισορροπία”.
Δες το video από την εκπομπή “Μία”:

Read More

And More