Πέτρος Κωστόπουλος: Στο γήπεδο με τον γιο του [pics]

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού έχουν χωρίσει υπάρχει όμως ένας συνδετικός κρίκος που τους κρατάει ακόμα ενωμένους. Τα τρία τους παιδιά είναι ο λόγος που το πρώην ζευγάρι έχει διατηρήσει φιλικές σχέσεις, καθώς βάζουν πάνω από όλα την οικογένεια και την ευτυχία των παιδιών τους. Για τον λόγο αυτο βλέπουμε συχνά οικογενειακές μαζώξεις αλλά και τους δύο γονείς να μοιράζονται αντίστοιχο χρόνο με τα παιδιά τους.

Μεγάλη αδυναμία και για τους δύο είναι ο 10χρονος Μάξιμος. Ο Βενιαμίν της οικογένειας έχει όμως περισσότερα ενδιαφέροντα με τον μπαμπά του. Ο Πέτρος είναι ο καλύτερος φίλος του γιου του και αυτό φαίνεται συχνά από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο ίδιος στο instagram. Είναι σχεδόν αχώριστοι και προσπαθούν να περνούν μαζί κάθε ξέγνοιαστη στιγμή που θα τους προσφέρει εμπειρίες και θα κάνουν το μικρό Μάξιμο ακόμα πιο ευτυχισμένο.

Διακοπές, δραστηριότητες, ποδόσφαιρο, στιγμές cocooning στο σπίτι του παρουσιαστή… όλα τα κάνουν μαζί! Το TLIFE συνάντησε μπαμπά και γιο σε μία από τις εξορμήσεις τους στο γήπεδο. Φανατικοί Ολυμπιακοί και οι δύο, δεν χάνουν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Μάξιμος είδαν τον αγώνα των ερυθρόλευκων εναντίων της Barcelona.

Κράτα το

Read More

And More